Prandelli'den çoraplı denetim
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Cesare Prandelli rüzgarı esiyor. İtalyan çalıştırıcının futbolcuları ilginç bir yöntemle denetlediği belirlendi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Cesare Prandelli rüzgarı esiyor. İtalyan çalıştırıcının futbolcuları ilginç bir yöntemle denetlediği ortaya çıktı.
Oyuncuların gün içinde uyumasına ve dinlenmesine büyük önem veren Prandelli, oyuncularını rahatsız etmemek için tesislerde çoraplarıyla denetim yapıyor.
Böylece yürürken ses çıkarmayan Galatasaray'ın teknik patronu, oyuncularını gizlice kontrol ediyor ve talimatlarına uymayanları tatlı sert bir dille uyarıyor.
'GİT ARKADAŞLARIN GİBİ İZNİNİ YAP GORAN'
Mİlli maçlar nedeniyle lige verilen arada takım, dün üç gün izne çıktı. Prandelli ile son idman sonrası özel görüşen Pandev, "Hocam istersen kalır ve ekstra çalışırım" dedi. Pandev'in bu özverisinden çok etkilenen İtalyan hocan ise, "Napoli'den fizik olarak hazır geldin. Ara sonrası lig ve Avrupa'da zorlu maçlarımız var. Git arkadaşların gibi iznini yap! Dinlen ve eşyalarını toplayıp İstanbul'a dön" cevabını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi
























