Prandelli ve kaset!.. G.Saray'da reform
Galatasaray'ın, Akhisar karşısındaki galibiyetini değerlendiren Levent Tüzemen, Cesare Prandelli'ye gönderme yaptı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup ederken, ortaya konan futbol da otoritelerden geçer not aldı.
Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, sarı-kırmızılıların galibiyetini yorumladı ve Hamzaoğlu'nun yaptığı en büyük değişikliğin, Prandelli'nin oyunculara 'kaset izletme' uygulamasını kaldırmak olduğunu söyledi.
İŞTE O SÖZLER...
"Özgüveni yüksek, tempolu oyununun kaliteli pas ortamına dönüşmesinde Hamza Hoca'nın Prandelli döneminde "Kaset izleme" saplantısını çöpe atmasının ve oyuncuların idmanlarda daha çok topla oynamalarının etkisi de var. İdmanlarda ne kadar çok topla pratik yaparsanız pas düzeninde ezberi yakalarsınız. Hamza Hoca döneminde Galatasaray Terim dönemindeki ayağa isabetli, çabuk pas yaparak ve hücumu kanatlardan düşünerek oynayacak ve keyif vermeye devam edecek"
ALBAYRAK: "RUH GERİ GELDİ"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!
