Prandelli: "Parayı sonra konuşuruz"
Başkanımız Ünal Aysal ile yeni teknik direktörümüz Cesare Prandelli arasında yaşanan görüşmede yaşanan diyaloglar ortaya çıktı.
Yeni sezonu Pazartesi günü açacak olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin takımla birlikte ilk idmana çıkması bekleniyor. Görevde kalması halinde önümüzdeki sezon 4.5 milyon Euro garanti para alacak olan Mancini ile yollarını ayıran Ünal Aysal'ın Prandelli ile yaptığı sözleşme İtalyanları da şaşırttı. Prandelli'ye Galatasaray, 1 milyon 800 bin Euro garanti para verecek. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile yaptığı görüşmede Prandelli'nin "Önce kupalar sonra para. Başarılı olayım, para kupalarla gelir" dediği öğrenildi.
BEŞ FARKLI BONUS VAR!
La Gazzetta dello Sport, Prandelli'nin para için G.Saray'ı tercih etmediğine dikkat çekerken, Mancini'den çok düşük bir ücreti kabul ettiğini yazdı ve İtalyan hocanın kazandığı her maçın yanı sıra deplasmanlarda seri galibiyetler alması halinde de bonus alacağını belirtti. G.Saray yönetimi Prandelli'ye şampiyonluk, Kupa ve Şampiyonlar Ligi için farklı bonuslar belirledi ve İtalyan hoca 3 kulvarda da başarılı olması halinde maksimum 3.5 milyon Euro kazanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Raphinha, Galatasaray maçına yetişiyor!





















