Porto'dan şaşırtan Josue kararı
Galatasaray ve Rizespor'un gündemindeki Josue, Porto'nun yeni sezon öncesi taraftarla buluşmasında yer almadı.
Galatasaray'ın Alex Telles görüşmelerinde gündemine aldığı ve son olarak Rizespor ile de ismi anılan Portolu Josue için flaş bir gelişme yaşandı. Porto'nun, yeni sezon öncesinde Estadio Dragao Stadı'nda yaptığı forma lansmanında Josue yer almadı.
Portekizli oyuncunun taraftarlarla yapılan bu buluşmada yer almaması ve herhangi bir açıklamanın yapılmaması, ayrılığın kesinleştiği şeklinde yorumlara neden oldu. Porto'da Josue ile birlikte, Hernani, Martins Inbdi ve Quintero da törene katılmadı.
Portekiz basınında yer alan son detaylara göre, Galatasaray geçen sezonun ilk yarısında Bursaspor formasını da giyen Josue'ye yıllık 1 milyon euro teklif yapmış ve beklemeye geçmişti.
Porto ile 2017 yılına kadar kontratı olan 25 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Bursaspor ve Braga'da kiralık olarak toplamda 40 maçta 5 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

























