Portekiz'de oyuncu avı!
Galatasaray'ın transfer komitesinin Portekiz'de Sporting ile Nacional arasındaki mücadeleyi takip ettiği iddia edildi.
Webaslan Dış Haberler
İddialara göre; sarı-kırmızılı kulübün transfer yetkilileri, Portekiz Ligi'nin 27. haftasında Sporting Lisbon ve Nacional arasında oynanan mücadeleyi izledi ve bir ismin performansını raporladı.
Haberde Galatasaray'ın 'ajanlık' yaptığı belirtilirken, sarı-kırmızılılar ile birlikte İngiliz kulüpleri Quenn Park Rangers ve West Bromwich'in de maçın oynandığı Estádio José Alvalade'de yer aldıkları ifade edildi ve 3 kulübün de aynı oyuncunun peşinde olduğuna dikkat çekildi.
Öte yandan mücadeleyi ev sahibi Sporting Lisbon 2-1 kazanırken, Diego Capel ve Valentin Viola ev sahibi adına, Daniel Candeias da Nacional Madeira adına fileleri sarstı.
İZLENEN İSİM HAKKINDA BİR İDDİA! GENÇ YILDIZ!..
SPORTING LIZBON 2-1 NACIONAL
MAÇ KADROLARI

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Salah yerine 8 aday!

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!























