Portekiz'de Cristiano Ronaldo'nun rekoruyla gelen fark
Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda Portekiz, evinde Lüksemburg'u 5-0 yenerek 16 puana yükseldi ve liderlik koltuğuna oturdu.
Dünya Kupası Elemeleri A Grubu mücadelesinde Portekiz, sahasında Lüksemburg'u konuk etti.
Do Algarve'de oynanan maçı Portekiz 5-0 kazanırken geceye Cristiano Ronaldo'nun rekorları damga vurdu.
Karşılaşmada gol perdesini Cristiano Ronaldo 8. dakikadaki penaltısıyla açarken süper yıldız 13. dakikada da penaltı atışını gole çevirdi. 17. dakikada Bruno Fernandes maçı 3-0'a getirdi ve ilk yarının skorunu belirledi.
İkinci yarıda Portekiz, zayıf rakibi karşısında vitesini küçültmedi ve 69. dakikada Palhinha farkı dörde çıkardı. 87. dakikaya gelindiğinde Cristiano Ronaldo kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek maçın skorunu 5-0 olarak ilan etti.
Cristiano Ronaldo bu maçtaki 3 golü ile kariyerinin 58., Portekiz Milli Takımı'nda da 10. kez hat-trick yaparak her iki alanda da tarihe geçti.
Portekiz bu sonuçla 19 puana yükseldi ve liderlik mücadelesini sürdürüd. Lüksemburg ise 6 puanda kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

























