Polonya'da futbol maçları seyircisiz oynanacak
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlem gerekçesiyle Polonya 1. Futbol Ligi maçları ve milli müsabakalar seyircisiz oynanacak.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlem gerekçesiyle Polonya 1. Futbol Ligi maçları ve milli müsabakalar seyircisiz oynanacak.
Polonya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki'nin, söz konusu salgın nedeniyle ülke genelinde kamuya açık tüm etkinlikleri iptal ettiğini duyurmasının ardından bir takım kararlar alındığı belirtildi.
Buna göre, Polonya 1. Futbol Ligi maçları, yeni bir duyuru yapılana kadar seyircisiz oynanacak. Polonya Milli Futbol Takımı'nın, 27 Mart'ta Finlandiya ile Wrocław, 31 Mart'ta ise Ukrayna ile Chorzow kentlerinde yapacağı dostluk karşılaşmalarına da seyirci alınmayacak.
Söz konusu maçlara bilet alan taraftarların ödediği ücretler iade edilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!

West Ham'da Bilic ihtimali güçleniyor

Sandro Tonali'den Eddie Howe'a övgü dolu sözler!

Napoli'den Noa Lang için veda düşüncesi

Girona'da Stegen düşüncesi

Real Madrid, Vinicius Junior'un yerine gelecek ismi belirledi!

Ousmane Dembele, 2025'teki performansıyla iz bıraktı!
























