Podolski'den transfer açıklaması! Japonya'dan sonra...
Kariyerini Vissel Kobe'de sürdüren Lukas Podolski, futbola veda etmeden Brezilya temsilcisi Flamengo'da da oynayabileceğinin sinyallerini verdi.

Galatasaray'dan sonra Japonya'nın Vissel Kobe takımında kariyerini sürdüren Lukas Podolski, Brezilya basınına verdiği röprotajında geleceği hakkında da ilginç ifadeler kullandı.
Dünya Kupası üzerine yapılan röportajda Lukas Podolski'ye Flamengo ile olan bağı da soruldu.
Tecrübeli Alman golcü, kariyeri bitmeden Flamengo'da forma giyebileceğinin sinyallerini verirken 'Futbola veda etmeden Flamengo'da oynamak ister misin?' şeklindeki soruyu da ''Elbette bu mümkün. Hiçbir zaman 'Hayır' diyemem. Futbolda neler olacağını bilemezsiniz. Japonya'dan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. 2 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Herkes Brezilya'yı sevdiğimi, Flamengo taraftarı olduğumu bilir. Taraftara bayılıyorum. Futbol oynamayı seviryorum, ileride neler olacağını birlikte göreceğiz'' sözleriyle yanıtladı.
Lukas Podolski Galatasaray'da oynadığı dönemde verdiği bir röportajında Brezilya'da gönlündeki takımının Flamengo olduğunu açıklamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
