Podolski'den kötü haber var
Sol ayak bileğindeki sakatlığın tedavisi için Almanya'ya giden Lukas Podolski'nin en az 2 hafta burada kalarak iğne tedavisi olacağı açıklandı. Alman golcü, ikinci yarının ilk 2 maçını kaçıracak.
Hürriyet
Galatasaray'a, sakatlığı bulunan Lukas Podolski'den kötü haber geldi...
Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yıllardır tedavi olduğu Münih’teki doktoruna giden Alman futbolcunun 2 hafta daha burada kalacağı açıklandı. Podolski'nin, bileğindeki kasların zorlanmaması gerektiği, bu nedenle de en az 2 hafta iğne tedavisi göreceği bildirildi.
Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk 2 haftasında oynanacak Medicana Sivasspor ve Osmanlıspor maçlarını kaçıracak.
PODOLSKI: ÜZGÜNÜM
Sağlık durumu hakkında Twitter'dan açıklama yapan Podolski, "Tedavim için Almanya'dayım ve takımımdan uzak kaldığım için üzgünüm, ancak en kısa zamanda geri dönerek tekrar çalışmalarıma başlayacağım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!


























