Podolski: "En az iki gol atmalıydım ama..."
Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
İşte Podolski'nin sözleri:
"Evimizde 3 puan istiyorduk ancak olmadı. Çok fazla pozisyona girdik ama atamadık. Ben de net pozsiyonlar yakaladım ama atamadım. Bunlar için özür diliyorum. En az iki gol atmalıydım ama olmadı. Bu futbol ve futbolun içnde böyle şeyler var. Geçen hafta golde şansım vardı bu hafta olmadı ve sonuç olarak haftayı puansız kapattık. Çalışmayı sürdürüp gelecek maçlara bakacağız."
"RAKİBİN KALECİSİ HARİKAYDI"
"Geçen sezonu şampiyonuyuz ve herkes bize daha iyi hazırlanıyor. Biz yine de güçlüyüz. İki maç sonunda 1 puanımız var. Sezon çok uzun ve çalışmayı sürdürüp kalan 32 maçta elimizden geleni yapacağız. Sağ veya solda oynamak önemli değil. Pozisyonlara girdim ancak atamadım. Gol atmalıydım. Şutlarımda şanssızlık yaşadım ve kaleci de harikaydı."
BURAK DEĞİŞİKLİĞİ VE TEPKİLER HAKKINDA YORUMU
"Şampiyonlar Ligi'nde kurayı beklemeliyiz. Sonrasında neler olacağını göreceğiz. Ben bir futbolcuyum ve kararlar hocanın. Kararlarla ilgili soruları ona sormalısınız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!

Tottenham, Bodo/Glimt'in peri masalına son verdi: Finale yükseldi!

Monaco, Eric Dier ile anlaştı!

Erling Haaland: "Yeterince iyi değildik, açlığımız azaldı"

Wirtz'ten kariyer itirafı: "Konfor alanımdan çıkmak istiyorum"

Liverpool'un büyük hedefi Alvarez!

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!
