Podolski: "Başkana sorun..."
Oyundan alınmasına sinirlenen ve su şişelerini tekmeleyen Podolski, "Bunun nedenini bana değil, hocaya sorun... Hatta başkana sorun" sözleriyle isyan etti
Kuralar çekildikten sonra sosyal medyadan Kazakistan halkını tiye alan Borat'ın fotoğrafını paylaştığı için taraftarın sürekli ıslıkladığı Podolski 68'de oyundan alınırken çıldırdı.
Yedek kulübesinde su şişelerini tekmeleyen Alman yıldız, stat çıkışında içini döktü. "Sürekli oyundan çıkan sen oluyorsun. Bu duruma şaşırıyor musun?" sorusuna imalı şekilde cevap veren Podolski, "Bunun nedenini bana değil hocaya sorun! Hatta gerekirse başkana sorun ama bana sormayın artık" ifadelerini kullandı.
"KONSANTRE OLAMIYORUM"
Maç içinde görev yerinin sürekli değişmesine de değinen Alman yıldız, "Sağda başladım, sola geçtim, sonra forvet arkasında oynadım. Pozisyon değişiklikleri yüzünden oyunuma tam konsantre olamıyorum. Şu an iyi oynadığımı söyleyemem" yorumunu yaptı.
Poldi, yedek kulübesindeki tepkisi için de "Saha içinde mutlu olursunuz, oyundan çıkınca da doğal olarak mutsuz olursunuz. Bu çok normal" diye ekledi.
ÇILDIRDI
Kazak taraftarların sürekli ıslıkladığı ve maç içinde aradığı pozisyonları bulamayan Lukas Podolski, 68. dakikada yerini Jose Rodriguez'e bıraktı. Oyundan alınmasına çok sinirlenen tecrübeli futbolcu, kendisine hakim olamadı ve kulübede su şişelerini tekmeledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

























