'Piyango' gibi: Emre Mor! Bonservissiz...
Galatasaray, Celta Vigo'dan Emre Mor'u bonservis ödemeden transfer etmek için anlaşma sağladı ve 2 yıllık sözleşme için el sıkıştı.
Galatasaray, 22 yaşındaki Emre Mor'u Celta Vigo'dan bonservis bedeli ödemeden transfer etti.
Teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz yıl da G.Saray'a gelmek isteyen Emre'nin transferine İstanbul'daki görüşme sonrasına onay verdi. Celta Vigo'da istediği çıkışı yakalayamayan ve kariyeri düşüşe geçen Emre Mor, menajeri aracılığıyla G.Saray'a gelmek istediğini iletti.
Kendisini Milli Takım'a kazandıran Terim ile çalışmak istediğini ileten Emre, kararlı tavrı üzerine, İstanbul'a davet edildi.
Kısa içerisinde açıklanacak
İstanbul'da gerçekleşen bire bir görüşmede Emre, Terim'in yönetiminde sadece futbola odaklanacağını olacağını belirtti. Terim de, 22 yaşındaki oyuncunun kararlı tavrı üzerine bu kez "Tamam" dedi.
Sarı kırmızılılar, 2 yıllık kontrat yapacağı Emre Mor için bonservis ödenmeyecek. Buna karşın Galatasaray, Emre'nin bir sonraki satışından İspanyol ekibi Celta Vigo'ya yüzde 50 pay verecek. Transferin kısa süre içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.
Kanat oyuncusunun, Celta Vigo Kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Coventry City, 25 yıl sonra Premier Lig'e döndü

Sassuolo, evinde Como'yu yendi

Juventus'ta Manuel Locatelli ile imza

Bournemouth'da Iraola yerine Marco Rose

Moise Kean çılgına döndü: Fenomene canlı yayında tehdit

Andoni Iraola: "Kimseyle anlaşmadım"

Chelsea, Moises Caicedo ile nikah tazeledi

Manchester City'ye kötü haber: Ruben Dias

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Real Madrid'de kalanlar ve gidenler belli oldu!


























