Pitbull'un itirafı
Felipe Melo, Gazprom’un ‘Dostluk İçin Futbol’ projesinin Türkiye elçisi olarak katıldığı organizasyonda, Galatasaray taraftarının yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı.
Felipe Melo, Gazprom’un ‘Dostluk İçin Futbol’ projesinin Türkiye elçisi olarak katıldığı organizasyonda, Galatasaray taraftarının yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı.
Brezilyalı futbolcu, şampiyonluk şansları için, “Önümüzde 7 maçımız var. Puan farkı sadece bir ve her şeye açık. Bu durumun rakiplerimiz için çok avantaj olduğunu düşünmüyorum” yorumunu yaptı.
Sağlık açısından kendini çok iyi hissettiğini de kaydeden Melo, “En büyük hedefim ilk 11’de sahalara dönmek. Yüzde 100 olarak hazır değilim ama çok istekliyim ve formamı geri istiyorum” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



























