Pione Sisto, La Liga yolcusu
Celta Vigo, Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonda gündemine gelen ve Midtjylland'daki performansıyla Avrupa'nın dikkatini çeken Sisto'nun transferinde sona yaklaştı.
Webaslan Dış Haberler

La Liga'nın transferde sessiz ekiplerinden Celta Vigo, ilk önemli hamlesini yapmaya hazırlanıyor.
Celta Vigo, Danimarka temsilcisi Midtjylland'daki performansıyla dikkat çeken Pione Sisto'yu kadrosuna katacak. İspanyol basınındaki iddiaya göre, Celta Vigo 21 yaşındaki genç kanat oyuncusunun transferini kısa sürede açıklayacak.
Midtjylland Sportif Direktörü Claus Steinlein bu iddialar için net konuşmasa da ''Böyle bir şey duymadım. Ama transferin bitmesine 1 ay kaldı ve bazı transferlerin olacağını biliyoruz. Sisto da dikkat çeken bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.
Sisto geçen sezon Midtjylland formasıyla 29 lig maçında 4 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xabi Alonso: "Sahadaki beynim olacak"

Manchester United, Senne Lammens için temasa geçti

Lunin Real Madrid'de kalıyor

Rashford, Barcelona'ya imzaya gidiyor

Alexander Isak, Newcastle'da kalacak!

Real Madrid'den Konate hamlesi

Viktor Gyökeres için Manchester United gelişmesi!

25 milyon euro'ya Denzel Dumfries!

Marsilya, Girona'nın Ounahi teklifine tepkili!

Athletic Bilbao'dan ilk teklif: Aymeric Laporte
