Penaltıyı es geçti! Çıldırtan karar...
Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu arasındaki maçta bir karar tartışma yarattı.

Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu ile Türk Telekom Arena'da karşılaştığı maçın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sarı-kırmızılıların tepkisini çekti.
Mücadelenin 37. dakikasında Yasin Öztekin, Vederson ile girdiği ikili mücadelenin ardından Mersin ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından Yasin penaltı beklerken, Vederson "Ayağa kalk" işareti yaptı.
Hakem Mete Kalkavan'ın devam kararının ardından Yasin Öztekin bu karara tepki gösterirken, Türk Telekom Arena'ya gelen taraftarlar da penaltı çalınmamasına isyan etti.
RIDVAN DİLMEN: "BANA PENALTI GİBİ GELDİ"
Bu arada NTV Spor'da maçın devre arasında Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Bana gereksiz Verderson'un yaptığı penaltı gibi geldi. İzleyicileri yanıltmıyım tekrar izleyeceğim ama bana penaltı gibi geldi" açıklamasını yaptı.
Fotoğraflar Lig TV'den alınmıştır...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
