Paulinho'da Corinthians devre dışı
Corinthians'ın Paulinho'nun talep ettiği maaş nedeniyle geri adım attığı belirtildi.

Corinthians, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Paulinho'nun transferinden çekildi. Corinthians'ın Guangzhou ile sözleşmesi biten 32 yaşındaki yıldız oyuncunun talep ettiği maaş nedeniyle geri adım attığı belirtildi. Corinthians'ın ödeyemeyeceği bir rakamı Brezilya'dan herhangi bir takımın karşılamasının söz konusu olmadığı ifade edildi.
Paulinho'nun Brezilya ekibinden yılda 25 milyon real (4 milyon euro) talep ettiği öğrenildi. Sambacı'nın şu an için bu rakamın altına düşmeyi düşünmediği ve bu yüzden Avrupa'dan arayışlarına devam ettiği iddia edildi.
BONUSLA ÖNE ÇIKACAK
Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı takım, orta sahayı Paulinho ile güçlendirmek isterken oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın da 3 milyon euro'dan yukarıya çıkmak istemediği ancak farkı bonuslarla kapatabileceği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!

Vlahovic, Juventus'ta kalmakta kararlı

Inter, Ter Stegen'i gündemine aldı!

Arda Güler: "Xabi Alonso 10 numara gibi oynamamı istiyor"

Liverpool, Jota'nın ailesine bakacak

Kyle Walker resmen Burnley'de!

Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!
