Pato'dan Galatasaray'a transfer yanıtı
Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın Pato'ya yaptığı teklifi ve o süreçte yaşananları anlattı.
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki yıldız isimlerden Pato konusunda yaşanan gelişmeler ortaya çıktı.
Life+ TV'de konuşan spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın Pato için yaptığı teklifi ve yaşananları anlattı.
Sarı-kırmızılı takımın Pato'yu kiralamak istediğini dile getiren Serdar Ali Çelikler, ''Galatasaray, Pato için 1 yıllık kiralama teklifi yaptı. Pato'ya 5 milyon Dolar önerdi. Pato, 'Ben o parayı Brezilya'da da kazanırım. Zaten Çin'de de alacaklarımın ödenmesi konusunda bir problemim yok' diyerek reddetmiş'' ifadelerini kullandı.
ABDURRAHİM ALBAYRAK: ''PATO İLE 1 SAAT BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜK''
Galatasaray, Alan ve Pato'yu kadrosuna katmak için uzun süre uğraşmış ancak bu iki transferde de sonuç alınamamıştı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak geçtiğmiz gün Dubai'den dönüşünde bu transferle ilgili ''Kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bizi havalimanından alıp otele kadar götürdüler. Kendileriyle görüştük. Pato ile 1 saat baş başa görüştük. Hem kulübü hem de Pato'ya sonsuz teşekkür ediyorum. Oraya gitmemizden dolayı son derece memnun olduğunu ama kulübüyle kendi arasında bir hesabı olduğunu ve onu halletmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi'' ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!























