Pato'dan Galatasaray'a transfer mesajı
Devre arası transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Brezilyalı golcü Pato'da flaş bir gelişme yaşandı.

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapasından dönem Brezilyalı golcü Pato ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Brezilyalı golcü Şubat ayı sonunda kulübüyle sözleşmesini sonlandırabilir. Çin basınında yer alan haberlere göre Tianjin Tanhai'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle ödemelerde yaşanan sıkıntılar Pato'nun ayrılığı kolaylaştırıyor.
Brezilya'dan birçok teklif alan oyuncunun Çin ekibi Guanghzou Evergrande tarafından da istendiği ancak yabancı sınırı nedeniyle bu transferin şu anda zorda olduğu belirtildi.
PATO: "TRANSFER OLABİLİRİM"
Geleceğiyle ilgili açıklama yapan Pato, "Kulüpte bazı sorunlar var. Geleceğimle ilgili henüz net bir karar vermedim. Çin kulüplerinden transfer teklifleri var. Ayrıca Brezilya'dan da teklifler aldım. Ancak Avrupa'ya dönme durumum da olabilir. Transferimle ilgili sezon sonu ya da şimdi gelişmeler olabilir, neler olacak göreceğiz." ifadelerini kullandı.
GALATASARAY'A HABER YOLLADI
Bu arada, devre arası Galatasaray'ın gündemine gelen 29 yaşındaki golcü, menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılı takıma haber yolladı. Daha önce Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Pato ile görüşme yaptıklarını açıklamış ancak bu transfer yüksek maaliyet nedeniyle gerçekleşmemişti. Çin'den ayrılmayı kafasına koyan Brezilyalı golcünün, bu kez daha makul bir fiyata Galatasaray'a imza atabileceği öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi

Milan'dan geri dönüş!

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!
