Pato takım bulamıyor
İspanyol basını, Villarreal ile anlaşan ve adı Galatasaray ile de geçen Pato için Sevilla'nın da devreye girdiğini iddia etmişti. Ancak, menajeri bu iddiaları boşa çıkardı.
Villarreal'in ardından, Sevilla'nın da Chelsea'den ayrılan Alexandre Pato'yu transfer etmek istediği iddia edildi.
İspanyol basınında çıkan habere göre; Villarreal, Alexandre Pato için tüm şartlarda anlaşma sağlamıştı. Ancak, Sevilla'nın da son anda bu transfere mani olduğu ve görüşmelere başladığı öne sürülmüştü.
Estadio Desportivo'ya konuşan Pato'nun menajeri Gilmar Veloz, "Monchi ile iyi ilişkim var. Onunla Pato hakkında görüştük. Ancak, Sevilla'nın AB dışı oyuncu alma hakkı dolu. Bu nedenle transfer mümkün değil." açıklamasını yaptı.
Corinthians'tan Critovao Borges ise, "Pato, buraya geldiğinden bu yana takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Transfer görüşmeleri yapıyor." ifadelerini kullandı.
İsmi zaman zaman Türk kulüpleriyle de anılan Alexandre Pato, geçen sezon kiralık olarak gittiği Chelsea'de 2 lig maçına çıktı ve 1 gol attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli; Inter'den sonra Parma'ya da takıldı!

Conor Gallagher, Tottenham'a imza attı

Yan Diomande için dev transfer yarışı!

Guti Hernandez'den Vinicius sorusuna cevap

Milan'dan Fofana kararı!

7 ayda kabustan tatlı hayallere: Hull City'nin dirilişi

Marsilya, Fransa Kupası'nda 9-0'la turladı!

Manchester City, Newcastle'a karşı avantajı kaptı

Emirhan İlkhan, Roma'yı 90'da yıktı!

Atletico Madrid, kupada tur atladı


























