Parasını bile...
Balıkesirspor'un ilk golünü atan Sercan Yıldırım sezon başında sarı kırmızılı kulübün ısrarı ile bu takıma verilmişti.
DHA

Balıkesirspor'un ilk golünü atan Sercan Yıldırım sezon başında sarı kırmızılı kulübün ısrarı ile Balıkesirspor'a kiralandı.
Kadroda yer bulamayacağı düşünülen Sercan Balıkesirspor'a adeta zorla kiralanırken, ücretini Balıkesirspor ödemekte zorluk çektiği için bir bölümünü de sarı kırmızılı kulüp ödemişti.
Böylece yıllık ücretinin bir bölümünü Galatasaray'dan alan Sercan sarı kırmızılı ekibe acı bir ödeme yaptı. Sercan golden sonra çok hırslı bir sevinç gösterisi yaptı.
Galatasaray'a gol atan ikili Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal son yıllarda gole hasret golcüler durumundaydı. Bu ikili son geçen yıl toplam 4 gol atmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!
