Parasını bile...
Balıkesirspor'un ilk golünü atan Sercan Yıldırım sezon başında sarı kırmızılı kulübün ısrarı ile bu takıma verilmişti.
DHA
Balıkesirspor'un ilk golünü atan Sercan Yıldırım sezon başında sarı kırmızılı kulübün ısrarı ile Balıkesirspor'a kiralandı.
Kadroda yer bulamayacağı düşünülen Sercan Balıkesirspor'a adeta zorla kiralanırken, ücretini Balıkesirspor ödemekte zorluk çektiği için bir bölümünü de sarı kırmızılı kulüp ödemişti.
Böylece yıllık ücretinin bir bölümünü Galatasaray'dan alan Sercan sarı kırmızılı ekibe acı bir ödeme yaptı. Sercan golden sonra çok hırslı bir sevinç gösterisi yaptı.
Galatasaray'a gol atan ikili Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal son yıllarda gole hasret golcüler durumundaydı. Bu ikili son geçen yıl toplam 4 gol atmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!























