Öztürk: "Listemizde Drogba da var"
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, Fatih Terim'in transfer isteğini yenilediği ve ara transfer döneminde kadroya iki önemli yıldızın katılacağını söyledi.
Webaslan.com
Öztürk’ün bu sözüne İkinci Başkan Ali Dürüst, "Ne transferi, daha 3 ay var" şeklinde karşılık vermişti. Adnan Öztürk, dünkü maçtan önce de yine aynı yönde bir açıklamada bulundu: "Hocamız bizden takviye istedi. 2 yıldız alacağız. Listemizde Drogba da var. Nazar değmesin şu anda takım çok iyi bir hava yakaladı. Teknik heyetten gelen bütün talepleri gerçekleştireceğiz. En az 2 yıldızı kadromuza katmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Camia olarak şampiyonluk için kenetlendiklerini belirten Özrük, "Asıl hedefimiz olan Avrupa’da önümüzdeki sene başarılara koşacağız" dedi.
ŞİKEDEN YATILMAMALI
Sporda Şiddet Yasası’nın kulüplerin talebi doğrultusunda değiştirilmesinin gündemde olduğunu dile getiren Öztürk, "İnsanların şike yaptı diye 20-25 sene hapiste yatmaları kabul edilemez. Şikenin hukuki sorumluluğu Avrupa ülkelerinde dolandırıcılıktan yargılanmaktır. Türkiye’de de böyle olması lazım. Yasanın değiştirilmesi, Avrupa normlarına getirilmesi konusunda bir çalışmadır. Hiçbir takıma özel bir hazırlanma şekli olamaz. Küme düşmek Futbol Federasyonu talimatlarını ilgilendiren bir konudur" şeklinde konuştu.
İŞTE ÖZTÜRK'ÜN FAVORİSİ
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör
























