Ozornwafor yattığı yerden kazanacak
Galatasaray'ın kiralayacak takım bulamadığı ve 15 yabancısı olduğu için lisans çıkarmadığı Ozornwafor'un keyfi yerinde… 21 yaşındaki Nijeryalı yattığı yerden 125 bin Euro yani yaklaşık 1.1 milyon TL kazanacak
Ndiaye, Onyekuru, Emre Kılınç ve Etebo transferlerinde başrolde olan menajer William D'Avila'nın oyuncusu Valentine Ozornwafor oynamadan 125 bin Euro'yu (yaklaşık 1.1 milyon TL) cebine koyacak.
Kadrosunda 15 yabancısı bulunan Galatasaray'da son lisansın aralık ayında sahalara dönme ihtimali olan Muslera'ya çıkartılmasına karar verildi ve Nijeryalı stoper liste dışında bırakıldı. 2000 doğumlu olan 21 yaşındaki Ozornwafor, geleceğe yatırım olarak geçen sezon başında Nijerya ekibi Nyimba Aba'dan 300 bin Euro bonservis ödenerek alınmıştı.
Deneyim kazanması için İspanya 2. Ligi'ne kiralanan Valentine Ozornwafor, Almeria'da süre alamadı ve gelişim sağlayamadı. Galatasaray'a geri dönen genç oyuncu için bizzat sarı-kırmızılı yetkililer devreye girdi ancak buna rağmen Türkiye içinde kiralayacak kulüp bulunamadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Mateta için hamle hazırlığı

Xabi Alonso, Arda Güler'i istiyor

Napoli, Allegri ile anlaştı!

Bayer Leverkusen, Oliver Glasner'i istiyor!

Bernardo Silva için Barcelona iddiası!

Florentino Perez'den transfer mesajı!

Ramos'un Sevilla anlaşması iptal oluyor!

Anthony Gordon, imza için Barcelona'ya gitti

Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!



























