Özhan Canaydın doğum gününde anıldı
Hayata 2 yıl önce veda eden Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı, eski basketbolcu ve iş adamı Özhan Canaydın, doğum gününde anıldı.
DHA
Galatasaraylılar Derneği'nde gerçekleştirilen anma törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün 2. başkanı Ali Dürüst, Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, çok sayıda yönetici, ünlü simalar ve Canaydın'ın ailesi katıldı.
Kürsüde bir konuşma yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Özhan, çoğunuzun ağabeyi, benim de kardeşim ve Galatasarayımızın bundan sonra da ağabeyi olacaktır. Özhan'ı hepimiz o güler yüzüyle, iyimserliğiyle ve dosthane yaklaşımıyla hatırlayacağız. Özhan bugün doğdu ve her sene yeniden aramızda doğacak. Galatasarayımızın Özhan gibi başkanlara, Özhan gibi Galatasaray'ın askerlerine ihtiyacı var. Keşke hepimiz onun gibi olabilsek. O bize bir yol açtı, biz de o yolda ilerleyeceğiz" dedi.
Gece, Canaydın'ın sevenlerinin yaptığı konuşmaların ardından noktalandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mikel Arteta: "Her şey hala bizim elimizde"

Alvaro Arbeloa'dan Arda Güler'e büyük övgü

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı
























