Özer masal anlattı! "Muslera'ya..."
Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Özer Hurmacı konuştu.
Avni Aker’deki maçın uzatmalarında çıkan arbede sırasında yedek kulübesinden sahaya girip ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Özer Hurmacı, hakem Ali Palabıyık’a tepki gösterdi.
Özer, Chedjou’nun Mehmet Ekici’yi yere itmesiyle olayların başladığını ifade ederek, “Sonra Muslera alakasız şekilde bizimkilere saldırmaya başladı. Ben de Muslera’ya ‘Neden böyle yapıyorsun’ demek için sahaya girdim. Art niyetim yoktu. Olayları yatıştırmak istemiştim. Ama cezalandırılan ben oldum. Bence kırmızı gören Chedjou ya da Muslera olmalıydı. Ama fatura bize kesildi” diye konuştu.
Özer Hurmaca’nın atılmasına çok üzüldüğünü belirten Teknik Direktör Ersun Yanal maçtan sonra, “Özer sahaya bir oyuncuyu tutmak için girdi ve Muslera’yı tuttu. Özer karakterini bildiğim bir oyuncu ve o çatışmayı engellemek adına sahaya girdi” ifadesini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı



























