Özbek'ten Hamzaoğlu'na: "3 yıl daha..."
Atletico maçında taraftarın istifaya çağırdığı teknik direktör Hamzaoğlu'na moral veren Özbek, "Biz görevde olduğumuz sürece hocamız sensin" dedi
Galatasaray'ın 2-0 yenildiği Atletico Madrid maçında taraftarın istifaya davet ettiği başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu arasında Çarşamba sabahı Florya'da özel bir görüşme gerçekleştiği ortaya çıktı.
Karşılaşmanın ardından locasında yöneticileri ile durum değerlendirmesi yapan Özbek, ertesi gün sıcağı sıcağına tesislerin yolunu tuttu. 2-0'lık yenilgiye üzülen Hamzaoğlu'na moral veren Özbek'in, "Hocam sakın söylenenlere inanma! 3 yıl daha bizimlesin! Biz burada görevde olduğumuz sürece de hocamız sensin" dediği öğrenildi.
TRABZON'A GİTMİYOR
Takıma ve Hamza Hamzaoğlu'na destek olma adına daha önce Trabzon'a gideceğini belirten Başkan Dursun Özbek, son anda programını iptal etti. Özbek'in maça gelmeyeceği öğrenildi. G.Saray'ı temsilen yöneticiler Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin ve Alper Narman Trabzon'da olacak. Bordo mavililer, maç öncesi sarı-kırmızılı yöneticilere dostluk yemeği verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı

Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"


























