Özbek'in kozu; Terim ve projeler
Galatasaray'ın 20 Ocak'taki genel kuruluna katılımın az olacağı tahmin edilirken, başkan Dursun Özbek'in 2 bin dolayında bir oyla Mustafa Cengiz'e fark atacağı öngörülüyor.
Galatasaray'da listeler öncesi gün netleşirken, artık gözler 20 Ocak'ta yapılacak seçimli Olağanüstü Genel Kurul'a çevrildi.
Kongreye sıkı bir şekilde hazırlanacağı söylenen başkan Dursun Özbek, Galatasaray Cemiyeti, GSYİAD başta olmak üzere çeşitli derneklerin organizasyonlarına katılarak üyelere bilgilendirmede bulunacak.
Başkan Özbek'in en büyük iki avantajının, kulüp için hayati önem taşıyan projelerin devam etmesi ve Fatih Terim'in göreve gelmesi olarak gösteriliyor. Bu iki etkenin Dursun Özbek'e büyük oy sağlayacağı dile getirildi.
Kulüpte seçimin nabzını tutan üyeler, 20 Ocak'taki katılımla ilgili bazı tespitlerde bulundu. Buna göre, seçime katılması tahmin edilen üye sayısı 2 bin 500-2 bin 750 civarı olarak hesaplanıyor. Katılımın düşük kalmasında iki faktör ön plana çıkarılıyor:
1. Dursun Özbek'in kazanma olasılığının çok yüksek olması.
2. Kış nedeniyle ilginin az olacağı düşüncesi.
Başkan Özbek'in böyle bir durumda alacağı oy oranı yaklaşık 2 bin olacağı dile getirildi. Tepki oylarının diğer aday Mustafa Cengiz'e yönelmesi halinde bile muhalefetin oyunun 750'lerde kalacağı ifade edildi. Cengiz'in çıkışı, muhalifler arasında takdir toplarken, yine de başkan Özbek ile arasında büyük oy farkının bulunduğu vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı





























