Özbek, yönetime 3 transfer açıkladı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetime 3 kişi aldığını söyledi. İşte o isimler...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programda Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlarken, yeni dönemde Galatasaray'da görev alacak 3 ismi açıkladı.
Futbol şubesinin yönetildiği Sportif A.Ş. konusunda camianın tanınmış isimleriyle görüşen Özbek; Alp Yalman, Levent Nazifoğlu, Murat İlbak isimlerini verdi.
Sarı-kırmızılılara hizmet etmek isteyenleri göreve davet eden Özbek, "Galatasaray hizmet eden herkesle görüşüyorum, Alp Yalman ile de bu manada görüştüm. Galatasaray'ı yönetirken, daha geniş bir yelpazeyi organizasyonun içerisine sokmakta fayda var. Galatasaray'a hizmet etmek isteyen kim varsa gelsin. 30 yakın genel kurul üyemiz konuştu, eleştiri yaptı ve biz bu eleştiri yapan arkadaşlar ile de bire bir görüşeceğiz. Yaptıkları bir tenkitler doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Alp Yalman da icraatin içerisine gelecek, sportif AŞ'de olacak. Alp Yalman, Levent Nazifoğlu, Murat İlbak" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"
