Özbek Florya'ya kamp kurup takımla görüşecek
Başakşehir yenilgisinden sonra stadı oldukça sinirli terk eden Dursun Özbek, bugün tesislere çıkarma yapacak. Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün'e hesap soracak olan Galatasaray Başkanı, ilerleyen günlerde takımla da konuşacak.
İlk 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray, sonraki süreçte ise yaşadığı kayıplarla zirvedeki yerini iyice tehlikeye soktu.
Son Başakşehir mağlubiyetiyle birlikte rakibiyle puan puana gelen (26) Aslan'da Başkan Dursun Özbek duruma el koyacak. 5-1'lik ağır Başakşehir yenilgisinin ardından stadı bir hayli sinirli terk eden ve kimseyle konuşmayan Galatasaray'ın patronu, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gidecek. İgor Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün ile toplantı yapacak olan Özbek, son haftalardaki düşüşün nedenlerini soracak ve net şekilde uyarılarda bulunacak. Bu sene mutlaka şampiyon olmaları gerektiğini her fırsatta Tudor'a anlatan Özbek, ilerleyen günlerde takımla da konuşma yapmayı düşünüyor.
Artık Florya'da olacak
Yaşanan önemli kayıpların ardından oluşan negatif havayı dağıtmak isteyen ve oyunculara moral verecek olan Özbek, bundan sonraki süreçte sık sık Florya'da bulunmayı planlıyor. Başkan, sportif direktör Cenk Ergün'den de transfer görüşmelerini hızlandırmasını isteyebilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!

Mbappe, Çin'de kriz çıkardı, La Liga yayınları durduruldu!



















