Ozan Kabak'ın bonservisi belli: 20 milyon Euro!
Galatasaray Yönetimi, Bayern Münih, Manchester United, Arsenal, Manchester City ve Juventus gibi takımların takibinde olan genç stoper için isteyeceği bonservisi belirledi.
Star
Galatasaray'da Fatih Terim'in bu sezon yıldızını parlattığı Ozan Kabak, bir anda Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girerken, yönetim de teklifler için hazırlığını yaptı.
Son olarak Çaykur Rizespor maçında Bayern Münih'ten gelen bir scout görevlisi tarafından mercek altına alınan 18 yaşındaki futbolcu ile Manchester United, Arsenal, Manchester City, Atletico Madrid, Roma, Inter ve Juventus gibi kulüplerin de ilgilendiği biliniyor.
Galatasaray yönetimi gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken istenecek olan taban ücretin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.
Bu rakamın altına inmeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılılar, dev kulüplerin gireceği rekabet sonrası rakamın daha da yukarılara çıkmasını umut ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Deportivo ile Levante yenişemedi!

Frosinone'den Sassuolo'ya 4 gol! Raimondo hat-trick yaptı

Frankfurt, Köln'ü tek golle geçti!

Barcelona'da De Jong ve Raphinha sevinci!

Arsenal'de Saliba krizi: Arteta'dan yeni fotoğraf kararı!

Tebas'tan Real Madrid'e Goebbels ve Nazi benzetmesi

Real Madrid'den Jude Bellingham kararı!

Mikel Merino: "Koltuk değiştirmek hayatımı kurtarmış olabilir"

Chelsea'dan Reece James ameliyat oldu! Üç ay sahalardan uzak

Mourinho'nun çaresi yok: Arda Güler'i oynatmak zorunda!



























