Ozan Kabak'a 6 maç ceza geliyor
Schalke'nin Werder Bremen'e 3-1 kaybettiği maçta rakibine "tükürmesi" ile gündem olan Ozan Kabak'ı büyük bir ceza bekliyor.

Schalke 04 forması giyen milli oyuncumuz Ozan Kabak, son olarak Werder Bremen'e kaybettikleri maçtaki hareketiyle eleştirilerin odağı olmuştu.
Karşılaşmanın 26. dakikasında taç çizgisinde Ludwig Augustinsson yerde kaldıktan sonra tükürdüğü gözlenen Ozan Kabak, Almanya'da topa tutuldu.
CEZA YOLDA
Bild Gazetesi'nde yer alan habere göre Ozan Kabak'ın bu hareketinin Alman futbolunda karşılığı 6 maçlık ceza... Daha önce Kai Havertz'e tüküren Santiago Ascacibar da 6 maç ceza almıştı.
Bremen, maçında kırmızı kart gören genç stoper, 1 maçlık cezasını RB Leipzig karşısında çekecek. Pozisyonu değerlendirmeye alacak kontrol komitesinin kararı da gelecek günlerde belli olacak.
Ceza kararını zorlaştıran konu ise, kameralara yansıyan olayda Ozan Kabak'ın art niyetli olup olmadığını belirlemek olacak.
ÖZÜR DİLEDİ
Tepkilerin ardından Ozan Kabak, "Augustinsson'dan özür dilerim. Amacım bu değildi, bir kaza oldu. Onu hedeflemedim, TV'deki açı aldatıcı. Daha önce hiç yapmadığım bir hareket, bundan sonra da yapmayacağım çünkü sportmenliğe aykırı bir hareket. Büyük şanssızlık oldu ama yine de özür dilerim." mesajını paylaştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!

Arda Güler'e İngiltere'den rekor teklif!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a astronomik etiket!
