Osman Şenher: "Camia yine fokurdamaya başladı"
Milliyet gazetesi köşe yazarı Osman Şenher, Mustafa Cengiz'in hastalığı süresinde yönetimin kötü bir sınav verdiğini savundu.

Milliyet gazetesi köşe yazarı Osman Şenher, başkan Mustafa Cengiz'in hastalığı süresince yönetimin görevi iyi bir şekilde yürütemediğini savundu ve 'Yönetim sınıfta kaldı' başlıklı bir eleştiri kaleme aldı.
İşte Osman Şenher'in yazısından o kısım:
"Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in hastalığı herkesi çok üzdü. Hele geçen gün televizyonda seyrederken gerçekten yüreğim paramparça oldu. Neden televizyona çıktı, onu da anlayamadım. Galatasaray’ın menfaatlerini koruyan orada başka bir yönetici yok mu?
Bilemiyorum böyle ne kadar gider? Fatih Terim isyan ediyor, gizlisi saklısı yok, televizyonlara konuşuyor.
Yöneticilerden ‘çıt’ çıkmıyor. Kulübün içinde yaşanan sorunların artık saklanacak durumu kalmamış. Her gün gazetelerde okuyoruz. İçerdeki sorunları kim bitirecek... En başta Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’ın daha aktif olması lazım.
Evet sıkıntılar çok büyük, işleri kolay değil. Ama Galatasaray’da yöneticilik yapıyorsan bunların altından kalkmak zorundasın.
Hastalığıyla mücadele eden bir başkanı, en azından bu dönemde rahat ettirmek sizlerin görevi. Bilemiyorum bu gidişin sonu ne olacak... Camia yine fokurdamaya başladı."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'ye Rodri'den kötü haber!

Genesio'dan Berke Özer için açıklama: "Berke ile konuştum..."

Frankfurt, Götze ile uzatmayı düşünüyor!

Cole Palmer'den Chelsea'yi yıkan haber!

Arne Slot, Galatasaray'ı unutamıyor!

UEFA'dan Juventus'a soruşturma!

Başakşehir'den Kylian Mbappe'ye mesaj!

Gianluigi Donnarumma'dan Guardiola itirafı!

Bayern Münih'te Kim Min Jae gelişmesi!

Kenan Yıldız'a büyük onur
