Osman Çakmak, depremzede Süleyman Özdemir'i ziyaret etti
Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Malatya'da enkazdan kurtarılan Süleyman Özdemir'e ziyarette bulundu.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Malatya'da enkazdan kurtarılan Süleyman Özdemir'i ziyaret etti.
Çakmak, engelli kardeşini korumak isterken enkaz altında kalması nedeniyle sol bacağı kesilen Süleyman Özdemir ile Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi'nde bir araya geldi.
Geçmiş olsun dilediğinde bulunduğu Özdemir'e milli takım forması hediye eden Çakmak, "Süleyman kardeşimde öyle bir yürek var ki engelli kardeşini korumak isterken enkaz altında kalıyor. Bu yaraları hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın." ifadesini kullandı.
Özdemir de kendisini ziyaret eden Çakmak'a teşekkürlerini iletti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"

Udinese, David Alaba transferinde sona yaklaştı

Marsilya'da Genesio krizi; işler arapsaçı!

Tottenham'dan eski başkana dev tazminat!

Jose Mourinho'nun 'sakin' dönemi kısa sürdü!

Barcelona, yine Camp Nou'dan ayrılıyor!

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!























