Osimhen, Mauro Icardi'yi geçti
Galatasaray'da 15 lig maçında 12 gol, 4 asistlik performans sergileyen Victor Osimhen, skora katkı anlamında Mauro Icardi'nin başlangıcını geride bıraktı.
Konyaspor maçında çekilen bir kare Victor Osimhen'in rakipler adına nasıl bir tehdit olduğunu gözler önüne serdi.
Tam 4 yeşil-beyazlı futbolcunun Nijeryalı yıldızı durdurabilmek için etrafını sardığı an, en çok konuşulan fotoğraf oldu. Yoktan var ettiği penaltı sonrası fileleri havalandırıp, 3 puanı getiren Osimhen'in maçta ayrıca ağlara giden iki topu ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı.
MÜTHİŞ İSTATİSTİKLER
Osimhen'in istatistikleri de dikkat çekici. 15 lig maçında 12 gol, 4 asistlik performans sergileyen Nijeryalı forvet skora katkı anlamında Mauro Icardi'nin başlangıcını geride bıraktı. Arjantinli yıldız aynı periyotta 9 gol atıp, 6 asist yapmıştı. Osimhen maç başı 0.8 ortalamayla 20 maç üzeri oynayan yabancılar arasında Mario Jardel'i de (0.79) geçti, bu alanda en iyisi oldu. Icardi ise 0.7 ile 3. sırada.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"

Ollie Watkins, Al Hilal ile anlaştı!

Real Madrid, Mourinho'yu tanıttı

Niclas Füllkrug, Werder Bremen'e geri döndü!

Kenan Karaman'dan Schalke itirafı!

Diego Simeone'den Alvarez açıklaması!



























