Orta sahada yük Sergio Oliveira'da
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni transfer Sergio Oliveira'ya çok güveniyor. Kornerler ve serbest vuruşlar ona emanet edilecek.

Galatasaray, Porto'dan Sergio Oliveira'yı kadrosuna katarak orta sahaya ilk takviyesini gerçekleştirmişti. Teknik direktör Okan Buruk, ona çok güveniyor.
30 yaşındaki futbolcu duran topları kullanmayı seven bir isim. Korner ve serbest vuruşlarda kariyeri boyunca sorumluluk aldı. Galatasaray'da da bu durum değişmeyecek.
ELEŞTİRİDEN ÇEKİNMİYOR
Savunmada da top kazanan bir yapısı olan futbolcu, kendisi koşmaktan çok topu koşturuyor. Kazandığı topları ileriye doğru isabetli şekilde oynuyor ve oyunu hızlandırıyor. Sergio Oliveira, kendi takım arkadaşlarını da saha içinde uyaran bir isim. Eleştiri yapmaktan kesinlikle çekinmiyor.
Skora katkı yapma becerisi de oldukça yüksek. Galatasaray geçen sezon skor anlamında orta sahasından katkı alamamıştı. Ancak Oliveira sonrasında bu durum değişecek gibi gözüküyor. Okan Buruk, Portekizli yıldıza büyük sorumluluklar verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee
