Orta sahada devrim yapmak istiyor
Hamzaoğlu, yeni nesil ön libero seçeneğiyle Galatasaray'a çığır atlatmayı planlıyor
Yeni sezonda farklı arayışlara giren ve bu nedenle sert bir şekilde eleştirilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'da bir devrime hazırlanıyor.
Felipe Melo tarzı ön liberoların yavaş yavaş sonu gelmeye başladı. Yeni nesil teknik adamlar bu sorunu savaşmaları yüzden takımını bir kişi eksik bırakan ön liberolar yerine daha fazla pas yapan orta saha elemanları ile çözmek istiyor.
Cimbom'un başarılı teknik adamı da bu yüzden Selçuk İnan benzeri olmasına rağmen sezon başında Jose Rodriguez, Bilal Kısa ve Cem Karacan üçlüsünü birden aldırdı.
Buna karşılık Felipe Melo'nun direkt yerine oynayabilecek transferden kaçındı. Hamzaoğlu, yeni sistemi oturma aşamasında Akhisar Belediyespor'da uyguladığı Merter- Emin-Bilal üçlüsünü G.Saray'da Selçuk-Rodriguez ve Sneijder ile uygulamaya çalışıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























