Orman'dan Milan Baros açıklaması
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan futbolcumuz Milan Baros ile ilgili bir itiraf geldi.
Webaslan.com
Quaresma ile Galatasaray'dan teklif gelip gelmediği sorusuna cevap veren Orman, "Quaresma konusu artık kapandı. Kendisi için sezon başında Galatasaray’dan bir talep olmuştu. O dönem Baros ile takasını gündeme almıştık. Ancak bu gerçekleşmedi." ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlıların başkanı, Milan Baros ve Ricardo Quaresma takasına sıcak baktığını belirtirken, transferin kendi taraftarları yüzünden gerçekleşmediğini belirterek, "Daha sonra da Galatasaray’dan bu yönde bir teklif almadık. Ben sezon başında Quaresma’nın Baros ile takas edilmesini isterdim. Bu gerçekleşmedi çünkü sezon başında Quaresmaspor taraftarları oluşmuştu.” ifadelerini kullandı.
Portekizli yıldızın sözleşmesini feshederken, "Türkiye'de bir kulübe sezon sonuna kadar giderse Beşiktaş'a 5 milyon Euro tazminat öder" maddesi koyduran Beşiktaş bu maddeyle "Quaresmasporlular'ın" gönlünü yapmış oldu. Galatasaray cephesi ise 29 yaşındaki yıldız ile ilgilenmediğini defalarca dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



























