Orkun Kökçü: "Ağlamamak için kendimi zor tuttum"
Hollanda ekibi Feyenoord'un kaptanlığını yapan milli futbolcu Orkun Kökçü, NEC Nijmegen ile oynanan Hollanda Kupası maçının sonunda Türk Bayrağıyla statta dolaştı.
Hollanda medyasına açıklamalarda bulunan milli futbolcu Orkun Kökçü, Türkiye'de meydana gelen deprem nedeniyle üzgün olduğunu belirtti.
NEC Nijmegen ile oynanan kupa maçı sonrası konuşan Orkun Kökçü, "Saygı duruşunda ağlamamak için kendimi çok zor tuttum. Maç sonunda ise Türk Bayrağını omuzlarıma alarak statta tur atmamın tek nedeni Türkiye'de yaşanan deprem. Tüm duygularımı son günlerde yitirdim. Benim için çok şey ifade ediyor. Biz Türk'ler birbirimize çok yakınız. Oradaki insanları tanımıyorum ama hepsi ailemden biri gibi." dedi.
"Orada yaşananları gördüğünüzde ve bir şey yapamadığınızda kendinizi çok güçsüz hissediyorsunuz." diyen Kökçü, "Sosyal medya üzerinden yardımcı olmaya çalıştım. Oradaki insanlara mümkün olduğu kadar destek olmalıyız. Türk Bayrağıyla burada vermek istediğim mesaj, hep birlikte el ele verelim ve oradaki acıların dinmesine yardımcı olalım. Bedenen oradan uzakta olsam bile ruhen ve kalben ülkemin yanında olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























