Orkestra şefi Avrupa'nın gündeminde
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Avrupa basınının gündemine oturdu.
Milliyet
Ligdeki gol sayısını 8’e, bu sezon toplamdaki gol sayısını 11’e çıkaran deneyimli futbolcu, İngiltere’de çalımlarıyla gündeme geldi. Daily Mirror gazetesi oyuncunun taç çizgisinde üst üste attığı klas çalımların görüntülerine yer verirken, hâlâ önemli yeteneklerini koruduğunu kanıtladığını sütunlarına taşıdı.
İspanyol Marca, sarı-kırmızılı futbolcunun maç sonunda taraftara üçlü çektirdiği görüntülere yer vererek “Sneijder orkestra şefi olunca” başlığını kullandı. Hollanda’dan De Telegraaf da milli futbolcunun taraftarlarla bütünleştiğini belirterek “Sneijder taraftarla parti yaptı” ifadelerine yer verdi.

Yıldız futbolcu, Romanya’da ise haber bültenlerine konu oldu. Sport kanalı oyuncunun taraftarın idolü olduğunu belirterek, “Hagi kadar çok seviliyor” değerlendirmesini yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

























