Orhan Atik: "Bu hafta Fenerbahçe haftası"
Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, Gençlerbirliği karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.
Webaslan.com

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, Gençlerbirliği karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.
Gençlerbirliği karşısında mutlak galibiyet için çıktıklarını ifade eden Atik, "Biz buraya galibiyet için geldik ancak ilk yarıda istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve aktif rol aldık, 3 puan için gerekeni yapmaya başladık ancak son bölümde de hücum aksiyonlarında aksama yaşadık" dedi.
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı maçı da değerlendiren Atik, "Derbi maçlarda takımların hangi durumda olduğu çok önemli değil, bunun havası başkadır, motivasyonu başkadır. Bu haftayı Fenerbahçe haftası olarak değerlendirmek ve bu derbi maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla'da büyük hasret sona erdi!

Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro'ya ret!

Hull City'de ayrılık kararı: Joao Pedro

Angel Correa, Meksika'ya gidiyor!

Vinicius Junior, Brezilya'da kulüp aldı!

Real Madrid'den Huijsen için yoğun pres!

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Werder Bremen'de Köhn kararı: Galatasaray ile görüşme

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!
