Operasyon...
Galatasaray'da Fatih Terim, sezon öncesi 17 oyuncuyla yolları ayırmış ve 'yeniden yapılanma' sürecini başlatmıştı. Terim'in operasyonları devre arasında da sürecek...
Habertürk

Tecrübeli çalıştırıcı, kolları sıvayarak giriştiği transfer operasyonunda, altyapıdan isimler de dahil olmak üzere takımdan tam 17 futbolcuyu göndermişti.
Sarı-Kırmızılılar, Arda Turan'ın Atletico Madrid'e gitmesiyle 18. kaybı yaşamıştı. Ancak Ünal Aysal yönetimi, Fatih Terim'in isteğiyle sezon öncesi kadroya toplam 11 takviye yapmış ve yepyeni bir ekip oluşturmuştu.
Ancak Terim, transfer edilen ya da eski takımdan kalan isimler arasında da bazılarından beklediği performansı alabilmiş değil. Bu nedenle de devre arası transfer döneminde Sarı-Kırmızılı takımı yeni bir operasyon daha bekliyor.
'REKABET OLMASI ŞART'
Özellikle deplasmanda oynadıkları son Medical Park Antalyaspor karşılaşmasından sonra Fatih Terim'in öğrencilerine yönelik yaptığı “Forma verilmez, alınır. Birilerinin oynamaması, diğerlerinin şansı olmalı, formayı alıp götürmeli.
Rekabet olmalı ki bizim de alternatifimiz olsun” uyarısıyla, bu operasyonun 'erken habercisi' gibiydi. Tecrübeli teknik adamın maçlarda pek fazla şans tanımadığı, hatta 18 kişilik maç kadrosuna bile almadığı oyuncuların, devre arasında takımdan gönderilebileceği öğrenildi.
Yönetimin, hocalarının raporuna göre gerekirse Milan Baros ve Riera'yı bile gözden çıkartabileceği ifade edildi. Öte yandan, ara transfer dönemine kadar Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Semih Kaya ve Ayhan Akman gibi isimler, kendilerini toparlamadıkları takdirde Sarı-Kırmızılı takımla yolları ayrılabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler, Real Madrid'de 11'de!

Musrati attı, Monaco 3 golle kazandı!

Barcelona, 'El Clasico' öncesi hata yapmadı

Perisic'in şovu ile PSV, zirve takibini sürdürdü!

Inter, zirve yarışını bırakmadı

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!
