Onyekuru’nun bonservisi için operasyon
Galatasaray, sezon ortasında Monaco’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru’yu yeni sezonda bonservisiyle birlikte kadroya katmak istiyor.
Fanatik

Galatasaray’ın Lemina gibi transferinde geç kalmayı istemediği bir diğer isim de Henry Onyekuru.
Sezon başında transferi için büyük çaba harcanan, ancak Everton’ın Monaco’ya 15 milyon Euro’ya sattığı Nijeryalı futbolcu, devre arasında Cim Bom’a dönerken sıtma hastalığı sebebiyle bir süre takımdan ayrı kaldı. Buna rağmen hızlı bir şekilde formasına kavuşan ve daha çıktığı ilk maçta sürati ve tekniğiyle kendisine hayran bırakan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, teknik direktör Fatih Terim’in bir kez daha kadrosunda görmeyi en çok istediği oyuncuların başında geliyor.
Sarı- Kırmızılılar’ın genç yıldızı bu kez bonservisiyle almak istediği ve 8 milyon Euro’yu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
