Onyekuru: "Pozisyon %100 penaltıydı!"
Süper Lig'de Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçın sonunda Onyekuru açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 yendiği maçın ardından Henry Onyekuru açıklamalarda bulundu.
Emre Akbaba'nın sakatlığı hakkında konuşan Onyekuru; "Emre'nin sakatlığı bizi üzdü, yıktı! Moralimizi bozdu. Bugünkü galibiyeti Emre Akbaba için kazandık, bu mücadele ona armağan olsun. Hepimiz hem mutluyuz hem de hüzünlüyüz" dedi.
Penaltı pozisyonunu da yorumlayan Onyekuru, "Penaltı %100 penaltı, bunun çok fazla konuşulacak bir tarafı yok! Topa önce ben dokundum, daha sonra da rakip ayağıma bir müdahale yaptı, rakip de zaten bunu biliyor" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"




























