Onyekuru: "Hocam asiste önem vermemizi söylüyor"
Galatasaray'ın kanat oyuncusu Henry Onyekuru, Kasımpaşa'yı 4-1 ile geçtikleri maç sonrasında konuştu. Onyekuru, Terim ile yaptığı görüşmede kendisine "önce asisti düşün" dediğini söyledi.
Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçtan sonra Henry Onyekuru açıklamalarda bulundu.
Zorlu bir deplasmanda kazandıklarını kaydeden Onyekuru, "Deplasmanda kazanmak mükemmel bir duygu tabii, sonuçta deplasmanda oynuyorsunuz. Türkiye Ligi'nde deplasman maçlarının ne kadar zorlu geçtiğini herkes biliyor. O yüzden deplasmanda alınmış bir galibiyet bizim için çok önemli. Hocamızın bize söylediği son dakikaya kadar mücadele etmemizdi. Bizim de bunu sahada kelimesi kelimesine uyguladığımızı düşünüyorum. Bütün takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele eden, iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Önemli bir deplasman galibiyeti aldık." dedi.
Terim'in kendisinden asist yapmasını istediğini de belirten Nijeryalı oyuncu, "Tabii ki hocamızın bizimle yaptığı konuşmalar oluyor. Bir kanat oyuncusu olarak ilk etapta asiste önem vermemizi söylüyor. Ancak bunun yanında hocamızın gol atmamız konusunda da beklentisi var. Bugün asist anlamında da yardımcı oldum, Feghouli için de çok mutluyum. Çünkü iyi bir performans gösterdi ve bu performansını üç golle süsledi. Gol attığı için de böyle bir performans gösterdiği için de mutluyum." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Morita, Hull City'ye!

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"





























