Onların işi bitti!
Emirates Cup'ta Napoli ile Porto, turnuvadaki son maçlarında karşı karşıya geldi. Kazanan taraf 3-1'lik skorla Porto oldu.
Webaslan.com
Emirates Cup'ta İtalya ekibi ile Portekiz temsilcisi Porto karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada gülen taraf 3-1'lik skorla Porto oldu.
Napoli 43. dakikada Goran Pandev'in penaltıdan attığı golle maçta 1-0 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla gidildi. İkinci yarıda daha iyi oynayan Porto, 50. dakikada Nabil Ghilas ile durumu 1-1 yaptı.
İtalyan ekibi karşısında etkili ataklar geliştiren Porto, 68. dakikada Federico Fernandez'in ters vuruşu sonrasında 2-1 öne geçti. Porto'nun 78. dakikada Luis Carlos Lica ile attığı gol ise skoru belirledi.
Galatasaray'a mağlup olan Porto, Napoli'yi devirerek 6 puanla turnuvayı tamamladı. İtalyan ekibi ise Emirates Cup'ı 4 puanla noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!


























