"Onları utandırmayalım"
Galatasaraylı futbolcular, Akhisar maçı öncesi soyunma odasının duvarlarını adeta inletti
Galatasaray Akhisar deplasmanından 3 puanla dönerken, Beşiktaş ile zirvedeki puanları yeniden eşitledi ve şampiyonluk için ipleri elinde tutmaya devam etti.
Roberto Carlos’un takımına karşı alınan bu galibiyetin sinyalleri, maç öncesi soyunma odasında yapılan konuşmayla alındı. Takımın önde gelen futbolcuları, bir konuşma yaptı.
EN BÜYÜK AVANTAJ HIRS
Sarı-Kırmızılıların, “Puan kaybımızı bekleyen rakipleri değil, kendi taraftarımızı sevindirelim. Dışarıda büyük bir Galatasaray tribünü var. Onları utandırmayalım. Bundan sonra tüm maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağımızı unutmayalım. Kontrol bizim elimizde” dedikleri öğrenildi.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da bu konuşmaya katılırken, takımın hırsının en büyük avantajları olduğunu dile getirdi. Yönetici Abdurrahim Albayrak da maç sonu yaptığı açıklamada üstü kapalı olarak bu konuşmaya değinmiş ve “Soyunma odasındaki konuşmalarımız bizi motive ediyor” demişti.
SON HAFTA RİZE'Yİ AĞIRLAYACAK
Galatasaray kalan 5 maçını da kazandığı takdirde rakiplerinin durumuna bakmadan ipi göğüsleyecek. 33’üncü haftadaki Beşiktaş maçını da kendi sahasında oynayacak. Bu sezon 4’üncü yıldızı mutlaka isteyen Sarı-Kırmızılılar, ligin son haftasında ise kritik Rizespor deplasmanına gidecek. Şampiyonluk son haftaya kalırsa, futbolseverler büyük bir heyecana tanıklık edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios

Fulham, Gonzalo Garcia'yı duyurdu!

Bernardo Silva'dan transfer itirafı ve Mourinho sözleri



























