Önder Özen: "Galatasaray'ı bir daha böyle yakalayamazlar"
Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Önder Özen, dev derbiyi yorumladı.
Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Önder Özen, Fenerbahçe'nin bir daha Galatasaray'ı deplasmanda böyle yakalayamayacağını ifade etti.
Fenerbahçe'nin maçın ikinci yarısında daha temkinli oynadığını ifade eden Özen, "Fenerbahçe maçın ikinci yarısında Galatasaray'a normalden daha fazla saygı duydu. Rakibine göre daha diri olan Fenerbahçe, böyle bir Galatasaray'ı bir daha kolay kolay deplasmanda böyle yakalayamaz" dedi.
Altay Bayındır'ın performansını da değerlendiren Özen, "Altay Bayındır titrek durmadı kalede, bir Türk çocuğu ile gurur duydum. 50 bin kişinin önünde, bu yaşta kolay değil" şeklinde konuştı.
Galatasaray'ın bir oyun planının olmadığının altını çizen Özen, "Galatasaray'ın kuvvetli bir oyun planı yoktu, varsa da göremedim, belki de uygulanamadı, ondan göremedim. Fenerbahçe'yi daha diri, daha hareketli, daha ciddi gördüm" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

























