Öncelik Kolarov'da olacak
Devre arasının yaklaşması nedeniyle birçok oyuncu ile adı anılan Galatasaray, önceliği Aleksandar Kolarov'a verecek.
Sabah
Yardımcıları ile birlikte hazırladığı raporu Arıboğan'a sunan İtalyan hoca, "En önemli sıkıntı savunmanın solunda yaşanıyor. Kolarov bizim için oldukça uygun bir oyuncu. Aramıza katılması halinde bu bölgede sorun kalmaz. O nedenle ilk olarak bu meseleyi çözmeye çalışalım" ifadesini kullandı. Mancini, transferde atılacak bir sonraki adımın ise sağ kanat için olmasını talep etti.
SAĞ KANADA VALENCİA'YI İSTEDİ
Tecrübeli teknik adamın, sağ açıktaki tercihinin ise daha önce de gündeme gelen Antonio Valencia olduğu belirtildi. Bu iki futbolcunun devre arasında Aslan olmasını isteyen Mancini'nin sezon sonu için hazırladığı listenin de kalabalık olduğu vurgulandı.
BİRİ SEZON SONU
Özellikle sürekli kullandığı yerli oyuncuların alternatiflerinin bulunmamasından şikayet eden İtalyan teknik patronun, orta sahanın ortasına, ön liberoya ve sağ beke de takviye istediği dile getirildi. Arıboğan'a biri sezon sonu için olmak üzere 2 liste sunan Mancini'nin; Melo, Selçuk ve Eboue gibi önemli isimlerin bölgesine futbolcu istemesi şaşkınlığa neden olsa da gerekli çalışmanın yapılacağı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!
























