Önce UEFA, sonra Florya!..
Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile birlikte Florya'da yeni bir yapılanmanın temelini atmaya hazırlanıyor.
Fanatik

23 Şubat’ta son savunmasını verecek olan Özbek, ardından kulübün kaderini belirleyecek kararın açıklanmasını bekleyecek.
Dursun Özbek bu kararın hemen sonrasında Mustafa Denizli ile birlikte Florya’ya el atacak. Yeni bir yapılanmanın temelini şimdiden hazırlamak isteyen Özbek, yeni sezonun transferleri, gidecek oyuncular, tesislerde yapılacak işler, personel atamaları gibi A’dan Z’ye tüm konularda yol haritası çizecek ve bunu yaparken tamamen Denizli’nin görüşlerinden faydalanacak.
Lazio maçı savunmaya
Bu arada Galatasaray Yönetimi’nin, Lazio karşısında alınması muhtemel olumlu bir sonucu da UEFA’ya sunulacak savunma raporuna ekleyerek, “Biz Avrupa’nın rengiyiz” mesajı vermeye çalışacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
