Önce Fener'i izledi, şimdi de Ordu...
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in adeta gözü kulağı olan Tugay Kerimoğlu yine işbaşında! Kerimoğlu, F.Bahçe'nin ardından Orduspor'u da mercek altına aldı.
Webaslan.com

Spor Toto Süper Lig'de 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği - Orduspor maçını takip eden Tugay Kerimoğlu, karşılaşma sırasında sık sık notlar aldı. Gelecek hafta Orduspor ile karşılaşacak olan Galatasaray için Karadeniz temsilcisini mercek altına alan Kerimoğlu, Culio ve Stancu hakkındaki izlenimlerini de Fatih Terim ile paylaşacak.
Sezon başından bu yana Müfit Erkasap ve Tugay Kerimoğlu ile sık sık toplantılar yaparak rakip takımlar hakkında bilgiler alan Fatih Terim, yayıncı kuruluş Lig TV'den özel bir izin alarak Galatasaray TV'nin özel kameralar ile Galatasaray'ın TT Arena'da oynadığı maçlar çekim yapılmasını sağlamıştı.
Karşılaşmalardan önce ve sonra video analiz yöntemi ile rakiplerin artı ve eksilerini futbolcularına anlatan Fatih Terim'in sezonun ikinci yarısında EURO2008'de de A Milli Takım'da görev yaptığı analiz heyetinden bazı isimler ile özel bir çalışma gerçekleştireceği kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
