Onay: "Bence çok riskli..."
Güntekin Onay sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan gelişmeleri yorumladı.

Vatan Gazetesi yazarlarlarından Güntekin Onay sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan gelişmeleri yorumladı.
Onay, "Yabancı hoca macera olur" dedi.
İŞTE O İFADELER...
Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilişi herkes için sürpriz. Her anlamda G.Saray’ı iyi temsil eden, başarılı bir teknik adamdı. Dursun Özbek böyle bir tasarrufta bulunup, radikal bir karar aldıysa mutlaka yeni teknik adamı da belirlemiş olmalıydı. An itibarıyla hedeflerinden uzak bir G.Saray yok. Ama bıçak sırtında olan bir G.Saray var.
Ligimizin kendine has dinamikleri olduğu gerçeğini kabul etmeliyiz. Süper Lig’in ortasında yabancı hoca getirmek riskli görünüyor. Rakipleri ve takımı tanımayan, Ligin kendine has dinamiklerini bilmeyen yabancı bir teknik direktör macera olabilir.
Ligde liderin 5 puan gerisindeki ve Şampiyonlar Ligi’nde A.Madrid’le oynayacak takıma teknik adam olup bu zorlu süreçten sıyrılacak bir antrenörün de cesur ve pragmatik olması şart. Ben olsam Yanal veya Denizli’yle anlaşma yolunu arardım.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
