Onay: "Bence çok riskli..."
Güntekin Onay sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan gelişmeleri yorumladı.
Vatan Gazetesi yazarlarlarından Güntekin Onay sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan gelişmeleri yorumladı.
Onay, "Yabancı hoca macera olur" dedi.
İŞTE O İFADELER...
Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilişi herkes için sürpriz. Her anlamda G.Saray’ı iyi temsil eden, başarılı bir teknik adamdı. Dursun Özbek böyle bir tasarrufta bulunup, radikal bir karar aldıysa mutlaka yeni teknik adamı da belirlemiş olmalıydı. An itibarıyla hedeflerinden uzak bir G.Saray yok. Ama bıçak sırtında olan bir G.Saray var.
Ligimizin kendine has dinamikleri olduğu gerçeğini kabul etmeliyiz. Süper Lig’in ortasında yabancı hoca getirmek riskli görünüyor. Rakipleri ve takımı tanımayan, Ligin kendine has dinamiklerini bilmeyen yabancı bir teknik direktör macera olabilir.
Ligde liderin 5 puan gerisindeki ve Şampiyonlar Ligi’nde A.Madrid’le oynayacak takıma teknik adam olup bu zorlu süreçten sıyrılacak bir antrenörün de cesur ve pragmatik olması şart. Ben olsam Yanal veya Denizli’yle anlaşma yolunu arardım.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Michael Olise için transfer yanıtı!

Futbolun Disneyland'ı: Como 1907!

Tottenham'dan çılgın teknik direktör planı!

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!

Tottenham, Tudor'u yolladı

Uli Hoeness: "Kane 250 milyon euro eder"

Bastoni'den Barcelona'ya yeşil ışık!

Xabi Alonso'nun yeni takımı netleşti! Arda Güler'i de yanında götürecek


























